Sabtu, 30 Agustus 2014

ς επιχειρήσεις

Μέχρι πρόσφατα, αν μια εταιρεία ήθελε να εφαρμόσει ένα intranet, θα έπρεπε πρώτα να εγκαταστήσετε ένα εσωτερικό δίκτυο. Στη συνέχεια έπρεπε να εγκαταστήσετε ένα web server και το έστησαν για να φιλοξενήσει εσωτερικά τους έγγραφα. Αυτό δημιούργησε ένα intranet, το οποίο είναι ένα εσωτερικό δίκτυο που χρησιμοποιεί web-based τεχνολογία. Η διαφορά μεταξύ ενός intranet και ένα παραδοσιακό δίκτυο της εταιρείας είναι ότι τα πάντα σχετικά με το intranet είναι προσβάσιμες μέσω ενός web browser.

Για να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο intranet, η εταιρεία χρειάζεται να εγκαταστήσετε ειδικό λογισμικό, που έχει συσταθεί firewalls, και να εγκαταστήσετε ένα διακομιστή VPN ή διακόπτη. Ο εξοπλισμός θα μπορούσε να είναι πολύ ακριβά και οι περισσότερες εταιρείες έπρεπε να προσλάβουν ή να εκπαιδεύσουν κάποιον για να διατηρήσει τα πάντα.

Ως αποτέλεσμα, intranets ήταν πέρα από τις δυνατότητες των μικρότερων εταιρειών. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν αλλάξει. Υπάρχει τώρα μια σειρά από φορείς παροχής υπηρεσιών που προσφέρουν φιλοξενείται λύσεις intranet, το οποίο επιτρέπει σε μια εταιρεία να αναθέσει το σύνολο του υλικού, λογισμικού και συντήρησης για intranet τους. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών είναι μερικές φορές αναφέρεται ως φορείς παροχής υπηρεσιών εφαρμογής intranet (intranet asp).


Γιατί Host εκτός της εταιρείας σας;

Για τις μικρότερες επιχειρήσεις, το κόστος μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, εκτός αν ήδη υπάρχει η απαραίτητη υποδομή, δεν χρειάζεται να αγοράσει νέο εξοπλισμό και να εκπαιδεύσει το προσωπικό μπορεί να είναι πιο αποδοτικές από ό, τι κάνουν οι ίδιοι.


Πλεονεκτήματα ενός Hosted Intranet

Υλικό και λογισμικό δεν χρειάζεται να αγοραστούν ή να εγκατασταθεί
Τα μέτρα ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας, τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης από καταστροφή είναι ήδη σε θέση
Προσωπικό για τη διατήρηση του εξοπλισμού δεν πρέπει να προσλαμβάνεται ή να εκπαιδευτεί
Πολλές εφαρμογές είναι ήδη διαθέσιμες από την εταιρεία φιλοξενίας
Τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από την εταιρεία φιλοξενίας


Μειονεκτήματα του ενός

Tidak ada komentar:

Posting Komentar