Sabtu, 30 Agustus 2014

αναλάβουν την ευθύ

Προετοιμασία του οχήματος σας για τη μεταφορά
Πρώτα ας δούμε τον καλύτερο τρόπο για να προετοιμαστεί το όχημά σας για τη μεταφορά. Πρώτον, το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να είναι κατάλληλα για κυκλοφορία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μεταφορών αυτοκινήτων πρέπει να το οδηγήσεις και εκτός του μεταφορέα. Πλέον, θα πρέπει να πλένετε το αυτοκίνητό σας για να επιτρέπουν την εύκολη επιθεώρηση για τέτοια πράγματα όπως γρατζουνιές και χτυπήματα.
Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας δεν έχει διαρροές. Τα αυτοκίνητα συνήθως μεταφέρονται σε παρτίδες σε ένα μεγάλο μεταφορέα. Θα είστε υπεύθυνοι εάν οποιαδήποτε διαρροή υγρών από άλλα αυτοκίνητα σας ζημιών αυτοκινήτων για την ίδια μεταφορά. Με την ίδια λογική, βεβαιωθείτε δεξαμενή αερίου σας είναι λιγότερο από το ένα τέταρτο της πλήρους και άλλα υγρά όπως το σπάσιμο και την αναστολή υγρά έχουν περιθώρια για επέκταση.
Στη συνέχεια, την εξασφάλιση ή αφαιρέστε τυχόν εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας μπορεί να έχει. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως κεραίες και μεγάλη καθρέφτες στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σας και CD μετά-παράγοντες της αγοράς στο εσωτερικό. Βεβαιωθείτε ότι το ξυπνητήρι σας έχει απενεργοποιηθεί μαζί με οποιεσδήποτε άλλες συσκευές που μπορεί να εξαντλήσει την μπαταρία. Αφαιρέστε όλα τα προσωπικά αντικείμενα από το αυτοκίνητό σας, καθώς η μεταφορική εταιρεία δεν θα θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη τους. Στην πραγματικότητα, το Υπουργείο Μεταφορών δεν επιτρέπει νομικά τη μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων σε οχήματα που μεταφέρονται στους μεταφορείς αυτοκινήτων.
Να έχετε στο μυαλό σας μπορεί να χρειαστεί να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας σε ένα σημείο pick-up που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα οχήματα μεταφορέας μπορεί να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση γειτονιά σας, λόγω του μεγέθους τους.
Τέλος, μην ξεχάσετε να εξετάσει τις κλιματικές συνθήκες. Αν κινείστε με, ας πούμε, την Αλάσκα, θα ήταν σοφό να βάλει αντιψυκτικό στο αυτοκίνητό σας πριν από την αποστολή. Πλέον ελέγχει τα συστήματα θέρμανσης ή κλιματισμού σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ένα καλυμμένο μεταφοράς για την περαιτέρω προστασία του οχήματος σας από τα στοιχεία.
Για τις διεθνείς μεταφορές, είναι μερικά άλλα βήματα που χρειάζονται. Για ένα πράγμα, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το αυτοκίνητό σας πληροί τα περιβαλλοντικά πρότυπα της χώρας προορισμού. Μπορείτε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες από το προξενείο της χώρας κινείστε σε συνδυασμό με λεπτομέρειες τυχόν άλλοι περιορισμοί που μπορεί να ισχύουν. Auto αυτοκίνητο σας εταιρεία υπηρεσίες μεταφορών μπορεί να σας βοηθήσει εδώ. Σημειώστε ότι οι διεθνείς κανονισμούς μεταφορών αυτοκινήτων διευκρινίζουν ότι τα α

Tidak ada komentar:

Posting Komentar